Voetbaltoernooi 2011

Hèhè, dat duurde lang! Waarom eigenlijk?

Welnu, ik ben dus iets van 3 uur bezig geweest om de foto’s te sorteren. Kijken welke er weg mogen, welke er onscherp zijn, en bovendien twee albums maken: eentje met voetballertjes, en eentje met de party pics, zeg maar. Op zich geen klusje dat je dus effe tussendoor doet, want daarna moeten de albums nog aangemaakt worden, de bestanden geupload, en dit stukje geschreven.

Maar ik ben het met iedereen eens die het lang vond duren. De kermis foto’s moeten dan ook veel sneller online. Dus, daar ga ik mijn best voor doen.

Zoals ik al zei: twee albums dus. Klik hierrrrrrrrrrrr voor het album met de voetballers. De foto’s tijdens het feest, portretfoto’s, en de V.I.P.’s, zijn in het album hieronder te vinden.

Tijdens de dorpsveiling hebben deze heren en dame de V.I.P. behandeling opgekocht. In hun eigen V.I.P. tent werden ze voortdurend voorzien van hapjes en drankjes door suppoost Ashley. En ikzelf stond daar als paparazzi ook belangrijk werk te doen.

Klik hierrrrrrrrrrrrr voor het album met feestende mensen en lachende gezichten. En zoals altijd: wil je een exemplaar voor in je fotoboek, zonder dat irritante logo rechts bovenin? Mail me even door welke foto je wilt hebben, en je krijgt hem in posterformaat in je mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *